Onze diensten

Bij VDB-Interieur treft u geen standaard diensten aan.

Ieder interieurproject komt tot stand door intensief overleg met de klant. Hierbij heeft VDB-Interieur oog voor elk detail en worden de individuele wensen en verwachtingen altijd uiterst serieus genomen.

Of het nu een totale interieurinrichting betreft of bijvoorbeeld een keukeninrichting, VDB-Interieur komt bij u langs om kennis te nemen van uw ideeën en deze te vertalen naar een 3D tekening. Dit geldt zowel voor onze particuliere klanten als onze zakelijke klanten.

Zodra u tevreden bent over de 3D tekening, dan stelt VDB-Interieur een plan van aanpak met u op. U hebt altijd direct contact met degene die het project “draagt": de zaakvoerder. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en is er altijd snel en effectief contact mogelijk. Want ook al zijn wij zeer ervaren en hebben wij al vele succesvolle interieurprojecten achter de rug, uw project verdient onze onverdeelde aandacht en volledige inzet.

Een goede indruk van wat VDB-interieur voor u kan betekenen, treft u per categorie en specificatie aan in bovenstaande hyperlinks. Kijkt u rustig rond op onze website en neem contact met ons op bij vragen.

Badkamers

Dressings

Haarden

Keukens

Radiatorkasten

Wandkasten